ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; 

 

Η 1η Μαΐουτου 1886 στο Σικάγο, όπου οι διεκδικήσεις για οκτάωρη εργασία συνοδεύτηκαν από τη βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεων και τον απαγχονισμότων πρωταγωνιστών του εργατικού ξεσηκωμού, είχε σημαντικό αντίκτυπο στις διεθνείς οργανώσεις του σοσιαλιστικού και εργατικού κινήματος.

Με αφορμή ενός πρόσφατο περιστατικού αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω ένα ανοιχτό γράμμα χωρίς αποδέκτη ή με αποδέκτη όλους εσάς που θα του αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη Κυριακή έως και το Μεγάλο Σάββατο όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά στην επικράτεια, είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ είτε για μίνι μάρκετ.‪Την ερχόμενη Κυριακή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή...

Μένουμε σπίτι, αλλά παραμένω δίπλα σας για να μείνετε ενημερωμένοι, ψύχραιμοι και ασφαλής. Eπικοινωνούμε από το ηλεκτρονικό μου γραφείο, σας ακούω, συζητάμε, σας καθοδηγώ και βρίσκουμε λύσεις σε μία πρωτόγνωρη περίοδο για όλους μας.

Το σύνολο των Ελλήνων πολιτών βρίσκεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης οι οποίες και μεταβάλλονται καθημερινά ως αποτέλεσμα των υποχρεωτικών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση της χώρας στην προσπάθεια του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονωϊού covid-19.

Δύο είναι οι τύποι εγγράφων που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες ανάλογα με τον λόγο μετακίνησής τους από Δευτέρα 23 Μαρτίου έως και τις 6 Απριλίου, δηλαδή κατά την περίοδο ισχύος της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.