ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;

"Η ασφάλιση είναι η πιο έξυπνη και αποτελεσματική χρηματοοικονομική ιδέα κοινωνικής συμμαχίας που εφηύρε ποτέ ο άνθρωπος!"

Η εξυπνότερη και αποτελεσματικότερη πράξη ευθύνης, αγάπης, ελευθερίας, αυτοεκτίμησης, αυτοσεβασμού, ομαδικότητας και αλληλεγγύης...!

Ένας θεσμός που κρατά οικογένειες ενωμένες ,δημιουργεί χρήματα ανάγκης εκεί που δε θα μπορούσαν να βρεθούν αλλιώς, προστατεύει τα όνειρα οικογενειών και επιχειρήσεων που καθημερινά θυσιάζουν τα πάντα για τα πραγματοποιήσουν.

Αλλά προάγει και έννοιες όπως η πρόληψη, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός , η δημιουργία κεφαλαίων, το plan B.

Προάγει επίσης το "αίσθημα της ασφάλειας" καθώς δε χρειάζεται να δοθεί μια αποζημίωση για να αποδείξει την αξία της η ασφάλιση. Και μόνο που κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν πιο ασφαλείς, τους κάνει πιο παραγωγικούς, πιο ευτυχισμένους.

Τους δίνει την δυνατότητα να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους αλλά και να αποκτήσουν την αυτοεκτίμηση ότι υιοθέτησαν την πιο έξυπνη λύση προστασίας όλων όσων αγαπούν στη ζωή. Άυλα και υλικά!

Μόνο η ασφάλιση μπορεί να πετύχει το "θαύμα" ο κίνδυνος να επέλθει αλλά να μην τον ακολουθήσουν οι οικονομικές συνέπειες...!!!