Ξεκινώντας από 8€ το μήνα το πρόγραμμα Ασφάλισης από Ατύχημα, είναι ο σύμμαχος σας στην ασφάλεια, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας.

Τα ατυχήματα αποτελούν μέρος της ζωής μας και οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προστατευόμαστε από αυτά. Τα απρόοπτα όμως συμβαίνουν. Εμεις, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να ανησυχείτε λιγότερο και να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή σας, προσφέροντας σάς ένα πρόγραμμα ουσιαστικών καλύψεων που θα κάνουν τη διαφορά σε εσάς και την οικογένειά σας.

Από το συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών τα πρώτα λεπτά ενός ατυχήματός σας, έως την νοσηλεία και την πλήρη αποθεραπεία, διαθέτουμε την εμπειρία, τη γνώση και τα μέσα που χρειάζονται ώστε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλής.

Περιγραφή του Προγράμματος

Το καινοτόμο/πρωτοποριακό πρόγραμμα κάλυψης εξόδων νοσηλείας από Ατύχημα με την εγγύηση της Interamerican, σάς προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα. Το πρόγραμμα καλύπτει τη νοσηλεία σας, σε όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έως 20.000€, σε δίκλινο δωμάτιο, χωρίς καμμία συμμετοχή του ασφαλισμένου.

Αξιοποιώντας τον ιδιόκτητο στόλο της Interamerican, που αποτελείται από 17 ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα και 4 υγειονομικά αεροπλάνα, όλα πλήρως εξοπλισμένα, παρέχει υγειονομική μεταφορά τη στιγμή που θα την χρειαστείτε.

Επιπλέον σας προσφέρει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη για παροχή συμβουλών από γιατρούς της εταιρείας ώστε να έχετε τη καλύτερη δυνατή καθοδήγηση και εξειδικευμένους συνεργάτες που θα αναλάβουν για εσάς τον άμεσο συντονισμό του περιστατικού χωρίς καμμία καθυστέρηση.

Το πρόγραμμα καλύπτει άτομα ηλικίας 0-65 ετών, όλων των ομάδων πληθυσμού σε κάθε στιγμή της ζωής. Είτε αφορά ατύχημα κατά τη διάρκεια εργασίας υψηλού κινδύνου όπως ενδεικτικά αυτής των επαγγελματιών οδηγών και δικυκλιστών, των σωμάτων ασφαλείας και πολλών άλλων, είτε κατά τη διάρκεια του χόμπι σας, το πρόγραμμα Ασφάλισης από Ατύχημα απευθύνεται σε όλους μικρούς, έφηβους και μεγάλους.

Οι Παροχές του Προγράμματος

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφάλισης από Ατύχημα της Interamerican, προσφέρει μεταξύ άλλων:

  • Κάλυψη των εξόδων νοσηλείας σε νοσοκομεία της Ελλάδας και της Ευρώπης κατά 100% και 90% σε νοσοκομεία εκτός Ευρώπης
  • Αμοιβές χειρουργών, βοηθών χειρουργών & αναισθησιολόγων
  • Κάλυψη αποκλειστικής νοσοκόμας έως και 30 ημέρες ανά νοσηλεία
  • Κάλυψη εξόδων για νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι μετά από νοσηλεία για έως και 30 ημέρες
  • Κάλυψη εξόδων επαναπατρισμού μελών της οικογενείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Κάλυψη εξόδων μετακίνισης και διαμονής στενού συγγενή σε περίπτωση νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό έως και 5 ημέρες
  • Επίδομα 120€ την ημέρα για αποθεραπεία σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Ελλάδα μετά από νοσηλεία, για έως και 90 ημέρες.
Θέλω προσφορά