Ασφάλεια Εισοδήματος

  • Ποιο είναι το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο;
  • Μήπως το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο είναι ανασφάλιστο;

Προστατεύστε το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο!

Αυτοκίνητο: Η μέση αξία ενός ΙΧ 1.600 κυβ. εκ. είναι περίπου €15.000

Κατοικία: Μια μέση κατοικία 110 τ.μ. αξίζει περίπου €150.000

Εισόδημα: Τα εισοδήματα μιας ζωής ξεπερνούν το €1.000.000

*Τα εισοδήματα υπολογίστηκαν με βάση την υπόθεση ετήσιου εισοδήματος €30.000, για περίοδο εργασίας 35 ετών.

Ποιο είναι το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο;

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι το σπίτι, το αυτοκίνητο ή ακόμη οι αποταμιεύσεις του, είναι τα μεγαλύτερα σε αξία περιουσιακά τους στοιχεία. Αντικειμενικά όμως το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας είναι το εισόδημα που παράγουμε στη διάρκεια των ετών που εργαζόμαστε. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε θέση και ικανοί να παράγουμε εισόδημα για τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους κινδύνους

Ο κίνδυνος να μείνει ένας εργαζόμενος ανίκανος για εργασία, είτε λόγω ατυχήματος είτε λόγω ασθένειας, είναι σημαντικός και επιβεβαιώνεται από τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία.

■ Σε σύνολο 1.038 τροχαίων ατυχημάτων κατά το πρώτο εξάμηνο το 2019

 76 άτομα τραυματίστηκαν βαριά

 1.157 άτομα τραυματίστηκαν ελαφριά

Πηγές:  Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία

■ Ένα άτομο 20 ετών σήμερα έχει 25% πιθανότητα να αντιμετωπίσει κάποια μορφή ανικανότητας μέχρι την ηλικία συνταξιοδότησης.

■ Η πιθανότητα ανικανότητας από ασθένεια είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα ανικανότητας από ατύχημα.

Ασφάλεια Ζωής

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας!

Η ασφάλιση ζωής είναι ανεκτίμητη σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται oικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει ανάγκες της όπως, τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμή δανείων, πληρωμή φόρων κληρονομιάς, κ.ά., μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της.

Η ασφάλιση ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

Δίπλα σας για να βρούμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εσάς!

Ζητήστε Τώρα Προσφορά

Κάντε κλικ στο κουμπί, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε άμεσα για την πιοσυμφέρουσα και ουσιαστική ασφάλεια.