Οικογένια

 • Κάλυψη νοσηλείας σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία
 • Παγκόσμια κάλυψη
 • Κάλυψη από την 1η ημέρα
 • Υγειονομική μεταφορά παγκοσμίως
 • Έκπτωση για 5μελή οικογένεια έως 30%!

Επιλογές στην ασφάλιση υγείας σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες, μπορεί να «χτίσει» ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, στα μέτρα του! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο συμβόλαιο για ολόκληρη την οικογένειά σας, μόνο με όσα έχει πραγματικά ανάγκη το κάθε μέλος της, ξεχωριστά. Μπορεί να επιλέξει διαφορετικές λύσεις για κάθε μέλος της οικογένειάς του, σε ένα συμβόλαιο.

Διαφορετικές επιλογές, ώστε να συνδυάσετε αυτά που θέλετε για τη δική σας ασφάλιση υγείας. Επιπλέον το κάθε πρόγραμμα σας προσφέρει πρόσθετες επιλογές, ώστε να ρυθμίσετε εσείς το ύψος των καλύψεών σας, το όριο συμμετοχής σας, αλλά και τις πρόσθετες παροχές που προσφέρει.

Η δυνατότητα επιπλέον επιλογών μέσα σε κάθε κατηγορία προγράμματος διευκολύνει τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος ανάλογα με τα οικονομικά κάθε πελάτη.

Όσο περισσότερα μέλη μίας οικογένειας ασφαλίζονται τόσο χαμηλότερο είναι το ασφάλιστρο τους χάρη στις οικογενειακές εκπτώσεις.

Με απλές διαδικασίες θα έχετε στα χέρια σας το κατάλληλο συμβόλαιο, που σέβεται τις προτεραιότητες και τα οικονομικά σας. Επιπλέων θα είμαστε δίπλα σας για κάθε μεταβολή των αναγκών σας.

Οι επιλογές:  

 • Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα
 • Νοσηλεία μόνο από ατύχημα
 • Επείγων περιστατικό
 • Γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις
 • Επιδόματα υγείας 
 • Φάρμακα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Κάλυψη υγειονομικής μεταφοράς σε νοσοκομείο με ιδιόκτητο ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η INTERAMERICAN αναλαμβάνει τον πλήρη συντονισμό, την απόλυτη ευθύνη και το συνολικό κόστος της υγειονομικής μεταφοράς.   Ποιο είναι το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο; 

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι το σπίτι, το αυτοκίνητο ή ακόμη οι αποταμιεύσεις του, είναι τα μεγαλύτερα σε αξία περιουσιακά τους στοιχεία. Αντικειμενικά όμως το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας είναι το εισόδημα που παράγουμε στη διάρκεια των ετών που εργαζόμαστε. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε θέση και ικανοί να παράγουμε εισόδημα για τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους κινδύνους

Ο κίνδυνος να μείνει ένας εργαζόμενος ανίκανος για εργασία, είτε λόγω ατυχήματος είτε λόγω ασθένειας, είναι σημαντικός και επιβεβαιώνεται από τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία.

■ Σε σύνολο 1.038 τροχαίων ατυχημάτων κατά το πρώτο εξάμηνο το 2019

 76 άτομα τραυματίστηκαν βαριά

 1.157 άτομα τραυματίστηκαν ελαφριά

Πηγές:  Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία

■ Ένα άτομο 20 ετών σήμερα έχει 25% πιθανότητα να αντιμετωπίσει κάποια μορφή ανικανότητας μέχρι την ηλικία συνταξιοδότησης.

■ Η πιθανότητα ανικανότητας από ασθένεια είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα ανικανότητας από ατύχημα.


Ασφάλεια Ζωής

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας!

Η ασφάλιση ζωής είναι ανεκτίμητη σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται oικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει ανάγκες της όπως, τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμή δανείων, πληρωμή φόρων κληρονομιάς, κ.ά., μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της.

Η ασφάλιση ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

Δίπλα σας για να βρούμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εσάς!


 Με την εγγύηση της 

Ασφάλεια. Ασφαλίζω. Οι καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις. Είμαστε ομάδα που απαρτίζεται από πιστοποιημένους και καταξιωμένους επαγγελματίες με εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά.