Οικογένεια

Υγεία

 • Κάλυψη νοσηλείας σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία
 • Παγκόσμια κάλυψη
 • Κάλυψη από την 1η ημέρα
 • Υγειονομική μεταφορά παγκοσμίως
 • Έκπτωση για 5μελή οικογένεια έως 30%!

Επιλογές στην ασφάλιση υγείας σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες, μπορεί να «χτίσει» ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, στα μέτρα του! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο συμβόλαιο για ολόκληρη την οικογένειά σας, μόνο με όσα έχει πραγματικά ανάγκη το κάθε μέλος της, ξεχωριστά. Μπορεί να επιλέξει διαφορετικές λύσεις για κάθε μέλος της οικογένειάς του, σε ένα συμβόλαιο.

Διαφορετικές επιλογές, ώστε να συνδυάσετε αυτά που θέλετε για τη δική σας ασφάλιση υγείας. Επιπλέον το κάθε πρόγραμμα σας προσφέρει πρόσθετες επιλογές, ώστε να ρυθμίσετε εσείς το ύψος των καλύψεών σας, το όριο συμμετοχής σας, αλλά και τις πρόσθετες παροχές που προσφέρει.

Η δυνατότητα επιπλέον επιλογών μέσα σε κάθε κατηγορία προγράμματος διευκολύνει τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος ανάλογα με τα οικονομικά κάθε πελάτη.

Όσο περισσότερα μέλη μίας οικογένειας ασφαλίζονται τόσο χαμηλότερο είναι το ασφάλιστρο τους χάρη στις οικογενειακές εκπτώσεις.

Με απλές διαδικασίες θα έχετε στα χέρια σας το κατάλληλο συμβόλαιο, που σέβεται τις προτεραιότητες και τα οικονομικά σας. Επιπλέον θα είμαστε δίπλα σας για κάθε μεταβολή των αναγκών σας.

Οι επιλογές:  

 • Νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα
 • Νοσηλεία μόνο από ατύχημα
 • Επείγον περιστατικό
 • Γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις
 • Επιδόματα υγείας 
 • Φάρμακα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Κάλυψη υγειονομικής μεταφοράς σε νοσοκομείο με ιδιόκτητο ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η INTERAMERICAN αναλαμβάνει τον πλήρη συντονισμό, την απόλυτη ευθύνη και το συνολικό κόστος της υγειονομικής μεταφοράς. 


Ζωή

Η δημιουργία και η φροντίδα της οικογένειάς σας είναι ο προσωπικός σας θρίαμβος.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ασφαλιστικές καλύψεις στον τομέα των σπουδών των παιδιών σας, της ζωής και της αστικής ευθύνης φροντίσει ολιστικά.

Την υγεία του παιδιού σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το κόστος για τα δίδακτρα και τη ζωή των φοιτητών, αλλά και την κάλυψη των πάγιων εξόδων της οικογένειας.

Πολλές δυνατότητες ασφαλιστικών προγραμμάτων, και με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, αποτελεσματικά & αξιόπιστα.

Η Ασφάλιση Ζωής είναι το οικονομικό σωσίβιο για τη δύσκολη στιγμή, μία έμπρακτη απόδειξη φροντίδας για το μέλλον των οικονομικά εξαρτώμενων ανθρώπων από εμάς σήμερα. Εξασφαλίζουμε αυτούς που αγαπάμε όταν εμείς δεν θα είμαστε εκεί, για να μην αλλάξει το βιοτικό τους επίπεδο και να μην τους λείψει τίποτα.


Ασφάλεια Ζωής
Ασφάλεια Ζωής

Σύνταξη

Για το αύριο, επιβραβεύστε τον εαυτό σας με τη ζωή που ονειρεύεστε σήμερα. Στο μέλλον θα πάρετε στα χέρια σας ένα ποσό ικανό για να ζήσετε άνετα. Δε θα στερηθείτε τις απολαύσεις για τον ελεύθερο χρόνο, δε θα ανησυχείτε για τις υλικές ανάγκες των παιδιών σας, δε θα φοβάστε τα έκτακτα έξοδα, θα παραμείνετε οικονομικά ανεξάρτητοι.

Ακόμα, με την πλήρη σειρά ασφαλίσεων εισοδήματος, προβλέπουμε ώστε να έχετε λαμβάνειν σταθερά και στην περίπτωση που δεν μπορείτε να εργαστείτε, εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας.

Ένα μικρό ποσό σήμερα δημιουργεί το υψηλό περιουσιακό στοιχείο του αύριο.

Δίπλα σας για να βρούμε μαζί ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για εσάς! 
 Με την εγγύηση της 

Ασφάλεια. Ασφαλίζω. Οι καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις. Είμαστε ομάδα που απαρτίζεται από πιστοποιημένους και καταξιωμένους επαγγελματίες με εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά.