ΥΓΕΙΑ

Για πρώτη φορά η ασφάλιση στα μέτρα σας!

Επιλογές στην ασφάλιση υγείας σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες, μπορεί να «χτίσει» ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, στα μέτρα του! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο συμβόλαιο για ολόκληρη την οικογένειά σας, μόνο με όσα έχει πραγματικά ανάγκη το κάθε μέλος της, ξεχωριστά. Μπορεί να επιλέξει διαφορετικές λύσεις για κάθε μέλος της οικογένειάς του, σε ένα συμβόλαιο.

Διαφορετικές επιλογές, ώστε να συνδυάσετε αυτά που θέλετε για τη δική σας ασφάλιση υγείας. Επιπλέον το κάθε πρόγραμμα σας προσφέρει πρόσθετες επιλογές, ώστε να ρυθμίσετε εσείς το ύψος των καλύψεών σας, το όριο συμμετοχής σας, αλλά και τις πρόσθετες παροχές που προσφέρει.

Η δυνατότητα επιπλέον επιλογών μέσα σε κάθε κατηγορία προγράμματος διευκολύνει τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος ανάλογα με τα οικονομικά κάθε πελάτη.

Όσο περισσότερα μέλη μίας οικογένειας ασφαλίζονται τόσο χαμηλότερο είναι το ασφάλιστρο τους χάρη στις οικογενειακές εκπτώσεις.

Με απλές διαδικασίες θα έχετε στα χέρια σας το κατάλληλο συμβόλαιο, που σέβεται τις προτεραιότητες και τα οικονομικά σας. Επιπλέων θα είμαι δίπλα σας για κάθε μεταβολή των αναγκών σας. 

ΑΣΦΑΛΙΖΩ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΦΡΟΝΤΙΖΩ
ΑΣΦΑΛΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ

Ζητήστε Τώρα Προσφορά

Κάντε κλικ στο κουμπί, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε άμεσα για την πιοσυμφέρουσα και ουσιαστική ασφάλεια.