Οι γυναίκες κινητοποιούνται – η πρόληψη σώζει ζωές

Η υγεία των μαστών είναι εξαιρετικά σημαντική για μία γυναίκα. Σύμβολο της θηλυκότητας και της μητρότητας, το υγιές στήθος δίνει αυτοπεποίθηση, ευεξία και δύναμη. Σήμερα η πρόληψη είναι το σωστό βήμα από το ενδιαφέρον για την υγεία, στην ουσιαστική πράξη. Για να έχει κάθε γυναίκα πρόσβαση στην αποτελεσματικότερη πρόληψη και σε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες δημιουργήθηκε το πρότυπο Κέντρο Μαστού στα πολυϊατρεία Medifirst και στην Αθηναϊκή Mediclinic.
Συγκεκριμένα, ο καρκίνος του µαστού είναι ο συχνότερος γυναικείος καρκίνος και αντιπροσωπεύει περί το 30% από όλους τους κακοήθεις όγκους. Περίπου µισό εκατομμύριο γυναίκες νοσούν κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, ο αριθμός των νέων περιστατικών καρκίνου του μαστού κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 5.000, με την επισήμανση ότι ο σωστός προληπτικός έλεγχος εξασφαλίζει την επιβίωση στο 95,3% των περιπτώσεων! Την ίδια ώρα και σύμφωνα με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, ως το 2030 αναμένεται η δεκαετής επιβίωση των ασθενών να έχει φτάσει το 100%.
Ευτυχώς, πλέον οι γυναίκες σήμερα κινητοποιούνται και αναλαμβάνουν δράση. Όλο και περισσότερες μοιράζονται τις ροζ κορδέλες ευαισθητοποίησης για τη δημιουργία μιας κοινότητας που ενημερώνεται και δρα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ξεκινώντας πάντα από τις προληπτικές εξετάσεις. Η πρόληψη άλλωστε σε αυτή τη μορφή καρκίνου είναι αποφασιστικής σημασίας. Είναι το ενδιαφέρον για την υγεία στην πράξη, είναι η πιο σίγουρη μέθοδος για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους. Και παρά τα υψηλά ποσοστά επιβίωσης αποτελεί πρόκληση να τα αυξήσουμε. Κάτι που πράγματι μπορούμε!

Τι προσφέρει σε κάθε γυναίκα το Πρότυπο Κέντρο Μαστού στα Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic

Σε κάθε κέντρο μαστού εργάζεται υψηλού επιπέδου επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικού, με διακεκριμένη τεχνογνωσία και κατάρτιση στις παθήσεις μαστού. Χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, όπως ιατρικά μηχανήματα χαμηλής ακτινοβολίας, υψηλής ευκρίνειας εξοπλισμός στον τομέα της απεικόνισης και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια. Εδώ, η αλματώδης πρόοδος της ιατρικής επιστήμης βρίσκει την εφαρμογή της στην πράξη.
Στο Κέντρο Μαστού των Medifirst και της Αθηναϊκής Mediclinic κάθε γυναίκα αντιμετωπίζεται μοναδικά, ως άνθρωπος με τα δικά του ζητούμενα κι ανησυχίες. Τόσο κατά την πρόληψη, όσο και μετά από πιθανή διάγνωση. Σκοπός μας είναι η σωματική ευεξία ή θεραπεία παράλληλα με την ψυχολογική ευημερία.

Ο προληπτικός έλεγχος μαστού παρέχεται για έναν μήνα σε προνομιακές τιμές.

Για γυναίκες 40 ετών και άνω περιλαμβάνει:

  • κλινική εξέταση μαστών από χειρουργό μαστού
  • υπερηχογράφημα μαστών
  • ψηφιακή μαστογραφία

Για γυναίκες κάτω των 40 ετών περιλαμβάνει:

  • κλινική εξέταση μαστών από χειρουργό μαστού
  • υπέρηχο μαστών

Ισχύει για κάθε ραντεβού που κλείνετε μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου 2020 και ανεξάρτητα από το αν είστε πελάτης της Interamerican ή όχι.
Για προγραμματισμό επίσκεψης, στο πλαίσιο της προσφοράς καλέστε:

  • Αθηναϊκή Mediclinic: 2106475000
  • Medifirst Αμαρουσίου: 2111054900

Πηγή: Interamerican.gr