Γνωρίστε μία χαρούμενη οικογένεια.

Ο Κώστας και η Μαρία ζουν πολύτιμες χαρούμενες στιγμές.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Μετά από χρόνια προσπάθειας, η Μαρία έμεινε έγκυος και γέννησε ένα υπέροχο υγιέστατο κοριτσάκι. Η Κατερίνα σήμερα είναι δύο μηνών, φωλιάζει στην αγκαλιά της μαμάς και σκορπά απλόχερα χαμόγελα. Ο Κώστας έχει συνεταιρικά ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα, από το οποίο μπορεί να φύγει νωρίτερα από το συνηθισμένο ωράριο, ώστε να απολαμβάνει τη νέα του οικογένεια. Η Μαρία βοηθούσε στο μαγαζί, αλλά τώρα έχει σταματήσει για να αφιερωθεί στο μωρό. Ζουν στο Βύρωνα.

Μία ανησυχία τους ενώνει ακόμα πιο πολύ…

Πάνω απ’όλα, θέλουν να είναι καλά η κόρη τους. Αλλά και οι ίδιοι, για να μπορούν να την μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια. Είναι συνειδητοποιημένοι για την ευθύνη του να είσαι γονιός και να έχεις ένα παιδί.

Ο Κώστας και η Μαρία δεν έχουν πρόβλημα με το δημόσιο σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας για τον εαυτό τους. Εξάλλου, λόγω ηλικίας, δεν το χρησιμοποιούν ακόμα πολύ. Προτιμούν ξεκάθαρα να νοσηλευτούν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αν τους συμβεί κάτι. Σε ό,τι αφορά την Κατερίνα όμως θέλουν μόνο το καλύτερο. Δεν θα ήθελαν να δώσουν πάνω από €100 το μήνα για όλη την οικογένεια σ’ ένα ασφαλιστικό ιδιωτικό πρόγραμμα.

Η επιλογή του Κώστα και της Μαρίας.

Για την Κατερίνα, οι γονείς της επέλεξαν το πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα» με κάλυψη για νοσηλεία ως €1.000.000, στο Δίκτυο νοσοκομείων που συμπεριλαμβάνει παιδιατρικές κλινικές.

Επέλεξαν συμμετοχή 20%, για να μην έχουν δεύτερες σκέψεις για τα λιγότερο σοβαρά θέματα υγείας. Πρόσθεσαν για την κόρη τους το πρόγραμμα «Γιατροί & Διαγνωστικές Εξετάσεις» για να καλύψουν τις συχνές επισκέψεις στους παιδιάτρους. Τέλος έβαλαν και τα «Επείγοντα Περιστατικά» για να ολοκληρώσουν την κάλυψή της.

Για τον εαυτό τους επέλεξαν το πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα» με μικρότερο κεφάλαιο από αυτό της κόρης τους και συμμετοχή ανά νοσηλεία, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ο Κώστας δεν είχε πρόβλημα με τρίκλινο δωμάτιο σε νοσοκομείο, αλλά η Μαρία ήθελε δίκλινο. Η Μαρία ήθελε επίσης γυναικολογικά νοσοκομεία στη διάθεσή της, γι’ αυτό επέλεξε το διευρυμένο δίκτυο νοσοκομείων.

Για τη συμμετοχή τους δεν ανησυχούν, γιατί αυτή μειώνεται σημαντικά με την συμβολή του κοινωνικού ταμείου τους.

Σας ευχαριστώ για τη εμπιστοσύνη!  Παραμένω Δίπλα σας για ο,τι χρειαστείτε.