Νέα υπηρεσία τηλεϊατρικής

Μία νέα εποχή ξεκινά στο χώρο της υγείας. Σε περιπτώσεις που η απόσταση είναι κρίσιμος παράγοντας, η τηλεϊατρική προσφέρει υπηρεσίες υγείας, μέσω εφαρμογών που συνδέουν τεχνολογίες αιχμής ΑΙ και machine learning, με την ψηφιακή παρουσία εξειδικευμένων ιατρών.

Στην Interamerican σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε ψηφιακή, συμβουλευτική συνεδρία με Γενικό Ιατρό των πολυϊατρείων Medifirst. Εφόσον υπάρχει αναγκαιότητα o γιατρός σας μπορεί να δώσει ιατρική συμβουλή σχετικά με την πιθανή διάγνωση και θεραπεία, να σας συστήσει διαγνωστικές εξετάσεις, να αξιολογήσει αποτελέσματα εξετάσεων ή να σας προτείνει δια ζώσης κλινική εξέταση.
Μέσω της τηλεϊατρικής μπορείτε να δείτε έναν ιατρό, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς εμπόδια και διαδικασίες, και χωρίς να πρέπει να μετακινηθείτε.

Γνωρίστε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που περιλαμβάνει την υπηρεσία τηλεϊατρικής

«H υπηρεσία τηλεϊατρικής προσφέρεται απεριόριστα χωρίς συμμετοχή σε κάθε ασφαλισμένο μας, με ατομικό συμβόλαιο υγείας, που έχει επιλέξει πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας όπως οι επισκέψεις σε γιατρούς. Επικοινωνήστε με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο και μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Βewell, “Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις”.

Πώς θα δείτε τον ιατρό που χρειάζεστε, μέσω της τηλεϊατρικής;

Δείτε βήμα προς βήμα πώς θα κλείσετε ραντεβού και ποια προετοιμασία θα κάνετε για να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά η συνεδρία σας.

1

Κλείστε ραντεβού

  • Συνδεθείτε στην εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON. Αν δεν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή έχετε την δυνατότητα πλέον να δημιουργήσετε μόνοι ας τον προσωπικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων
  • Έχετε μαζί σας διαθέσιμη την κάρτα υγείας ασφαλισμένου και τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ) σας
  • Περάστε τα στοιχεία σας, για την είσοδό σας στην εφαρμογή
  • Επιλέξτε μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί για το ραντεβού σας
  • Συμπληρώστε τη φόρμα για να κλείσετε το ραντεβού σας
  • Μόλις υποβάλετε τη φόρμα για το ραντεβού σας, θα λάβετε email και sms επιβεβαίωσης. Περιέχουν το link για την συνεδρία σας με τον ιατρό.

2

Προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας

  • Την ημέρα του ραντεβού σας, θα λάβετε υπενθυμιστικό sms, το οποίο επίσης περιέχει το link για την συνεδρία σας με τον ιατρό
  • Θα πρέπει να συνδεθείτε στο link της συνεδρίας, 10 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού σας
  • Σας προτρέπουμε να έχετε μαζί σας τις πλέον πρόσφατες διαγνωστικές σας εξετάσεις. Δεν χρειάζεται να τις έχετε, σε περίπτωση που τις έχετε πραγματοποιήσει στα Πολυϊατρεία Medifirst
  • Για την καλύτερη αξιολόγηση της υγείας σας από τον ιατρό, επιλέξτε να καθίσετε σε χώρο με καλό φωτισμό και σε σταθερή καρέκλα για να διατηρείτε τη σωστή στάση του σώματος.