Ομιλία Τ. Βασίλεβα στο Sales Talks «Πίστεψε το»

 

….”Γιατί το πίστεψα, το πάλεψα, πάλεψα με τους τους φόβους μου, πάλεψα με τις δικαιολογίες μου και κατάλαβα ότι εδώ είμαι, ναι μου ταιριάζει, μπορώ να το κάνω. Το πίστεψα.

Οι καλές μέρες της ζωής μου έδωσαν ευτυχία οι λιγότερο καλές μου έδωσαν εμπειρία και κίνητρο να προσπαθώ περισσότερα. 

Το 2018 μπήκα για πρώτη φορά σε αυτή την αίθουσα, για το σεμινάριο προετοιμασίας για της εξετάσεις πιστοποίησης, τότε δεν είχαμε το DLA, κύριε Γιαννακόπουλε συγχαρητήρια σε σας και την άξια ομάδα σας για την εξαιρετική δουλειά και την στήριξη, είχα καθίσει εκεί στην τελευταία σειρά είχα τουλάχιστον 50 ερωτήματα, έφυγα με 150 και άλλους τόσους φόβους….. απαλλαγές, συμμέτοχή, αναμονές, επασφάλιστρο …… πω, πω, αυτά δεν είναι για μένα είναι κινέζικα…… τελικά λάθος έκανα δεν είναι για μένα.

Στη διαδρομή της επιστροφής αποφάσισα ότι τέλος παρατούμε… συνεχίσω με ότι κάνω έως τώρα, δηλαδή επιστροφή την comfortzone.

Ως δίδυμος στο ζώδιο, με ωροσκόπο ταύρο για όσους ασχολούνται, δεν είμαι ποτέ μόνη έχουμε η μια την άλλη, μαλώνουμε, διαφωνούμε, τα βρίσκουμε, θυμώνουμε και γενικά ποτέ δεν πλήττουμε.

Ένα πρωινό λοιπόν ήρθαμε αντιμέτωπες … «-Καλά θα παραιτηθείς χωρίς να δώσεις τη μάχη, με απογοήτευες, δεν το περίμενα από εσένα…»

Τι να πω;  είχε δίκαιο.

Το αποτέλεσμα αυτής της «διαμάχης»; Έδωσα Α και Δ μαζί και πέρασα με τη πρώτη. Την Κυριακή έδωσα και το Ε, αυτό το άργησα λιγάκι. Να σημειώσω εδώ ότι είμαι δυσλεκτική και με τα μαθηματικά έχω “μαλώσει”, για να κάνω μια πράξη χρησιμοποιώ τα δάχτυλα των χεριών μου και καμία φορά δεν μου φτάνουν.

Ως ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος γνωρίζω ότι αν τρέξω από την αρχή με ταχύτητα, ναι, θα περάσω αρκετούς συναθλητές μου, αλλά στην πορεία θα με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου και θα αναγκαστώ να κατεβάσω ρυθμό ή στη χειρότερη δεν θα τερματίσω.

Ο μαραθώνιος, είναι στρατηγική, σχεδιασμό, αντοχή, για να τερματίσω πρέπει να διανέμω τις δυνάμεις μου ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχω να διανύσω. Αυτό απαιτεί προπόνηση, δουλειά, σχεδιασμό, υπομονή και υπομονή.

Σας θυμίζει κάτι;

Είναι σαν τη δουλεία μας. Θέλει στόχους, σχεδιασμό, υπομονή, επιμονή και προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση….

Ευχαριστώ την τη διοίκηση της εταιρείας Interamerican για την εμπιστοσύνη, την δυνατότητα να μοιραστώ την πορεία μου και για την ευκαιρία να δεσμευτώ δημόσια να συνεχίζω να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι. “

Σας ευχαριστώ!

Τσέτσκα Βασίλεβα

Διακεκριμένη Ασφαλιστική και Επενδυτική Σύμβουλος -Team Manager

Διοικητικό Γραφείο Αμαρουσίου