Η Άννα φεύγει για σπουδές

Γνωρίστε ένα ζευγάρι με κόρη στο πανεπιστήμιο και όνειρα για μεταπτυχιακό στο Μονπελιέ – Γαλλίας.

Οι γονείς ο Απόστολος και η Καίτη, ετών 54 και 50 αντίστοιχα, παράγουν τις Σπιτικές Παστελαριές της Ρόδο και Σούμα – η σούμα είναι παραδοσιακό απόσταγμα της Ρόδου. Αισθάνονται πολύ περήφανοι για την κόρη τους, την Άννα, η οποία πέρασε με άριστα στην Αθήνα στην σχολή που ήθελε, την Γεωπονική και ονειρεύεται να συνεχίσει της σπουδές της στο Μονπελιέ – Γαλλίας. Η κόρη τους θα βρίσκεται για πρώτη φορά μακριά τους. Η χαρά εναλλάσσετε με αγωνία.

Η Άννα είδε για πρώτη φορά την Αθήνα ένα μήνα πριν, όταν ανέβηκαν για να της βρουν διαμέρισμα. Νοίκιασαν στην Καισαριανή, κοντά στο σπίτι της αδερφής του Αποστόλη.

Τι τους ανησυχεί;

Ανησυχούν για την ασφάλεια της κόρης τους. Θέλουν να έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες υγείας, για ό,τι κι αν χρειαστεί. Οι ίδιοι είναι ακόμα καλά στην υγεία τους και τους αρκεί το δημόσιο σύστημα υγείας. Θα ήθελαν όμως να μπορούν να καλύψουν όποια έξοδα προκύψουν από μία πιθανή σοβαρή ασθένεια ή ατύχημα στη Ελλάδα και το εξωτερικό, χωρίς να αγγίξουν τα χρήματα που έχουν στην άκρη για την κόρη τους.

Μοιραστήκαν τις ανησυχίες τους μαζί μου και βρήκαμε την πιο προσιτή λύση για Ασφάλιση υγείας για όλοι την οικογένεια, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Η λύση.

Με δεδομένο ότι τους περιμένουν μεγάλα έξοδα, το ασφάλιστρό τους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσιτό. Για την Άννα επέλεξαν το πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα» και 20% συμμετοχή. Διάλεξαν το νοσοκομειακό δίκτυο που θα την καλύπτει ακόμα και όταν τους επισκέπτεται στην Ρόδο. Πρόσθεσαν το πρόγραμμα «Επείγοντα Περιστατικά» με 100% κάλυψη, για να μην έχει δεύτερη σκέψη το κορίτσι τους να πάει σε καλό νοσοκομείο αν το χρειαστεί επειγόντως.

Για κάθε ενδεχόμενο, συμπεριέλαβαν και απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, χωρίς καμία συμμετοχή.

Για τους ίδιους επέλεξαν να προσθέσουν στο οικογενειακό συμβόλαιο το πρόγραμμα «Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών», για τον καθένα. Σε συνδυασμό με το δημόσιο σύστημα υγείας, αυτό το κεφάλαιο θα τους εξασφαλίσει ότι τα χρήματα που προορίζουν για την κόρη τους δε θα μειωθούν σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας, όπως καρκίνος, καρδιά ή εγκεφαλικό.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!

 

Παραμένω Δίπλα σας για ο,τι χρειαστείτε.