ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Αν κάποτε χρειαστήκατε γιατρό αργά το βράδυ ή έπρεπε να κάνετε εξετάσεις που σας κόστισαν πολλά, αυτή η προσφορά είναι για εσάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ επισκέψεις σε γιατρούς και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ διαγνωστικές εξετάσεις στην Αθηναϊκή MEDICLINIC και στα 3 πολυϊατρεία MEDIFIRST, χωρίς καμία δική σας επιπλέον χρέωση.

Τα πολυϊατρεία είναι ανοιχτά 24 ώρες του 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου (και αργίες).

Η συνδρομή ανά ηλικία είναι:

  • από 1 έως 18 ετών: 13,04€/μήνα
  • 30 ετών: 13,72€/μήνα
  • 40 ετών: 15,90€/μήνα
  • 50 ετών: 19,47€/μήνα

Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή ετησίως.

Αξιοποιήσετε τις ιδικές εκπτώσεις, σήμερα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και στις επόμενες 24 ώρες θα επικοινωνήσει ένας πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος μαζί σας για να σας λύσει όλες τις απορίες σας:

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γνωρίστε τα MEDIFIRST

Σε ένα σημείο γιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις και όλα όσα χρειάζεσαι για την υγεία σου!

Το MEDIFIRST αλλάζει τα δεδομένα τόσο για την πρόσβαση, όσο και για το συντονισμό των υπηρεσιών υγείας. Σας προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους ώστε να συμβάλλουν στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Το MEDIFIRST στελεχώνεται από διακεκριμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμόκαι σας εξασφαλίζει πιστοποιημένες βιοχημικές εξετάσεις και απεικονιστικές εξετάσεις. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και διαχείρισης χρόνιων ασθενειών είτε αυτές αφορούν προγραμματισμένα ή έκτακτα περιστατικά.

Υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία

Τα πολυϊατρεία MEDIFIRST είναι ιατρικές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της INTERAMERICAN , που είναι πρωτοπόρος στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα. Σας εξασφαλίζουν υψηλή αξιοπιστία, ποιότητα υπηρεσιών, άριστο εξοπλισμό και τεχνογνωσία.

Η INTERAMERICAN είναι μέλος του Ομίλου ACHMEA ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη.

Στο MEDIFIRST θα βρείτε προσωπική φροντίδα και φιλική αντιμετώπιση, σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον, αποκομίζοντας μια ιδιαίτερα θετική, συνολική εμπειρία όταν χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία σας.