Φτιάξετε μία ασφάλιση υγείας στα μέτρα σας

Φανταστείτε πως θέλετε να ζήσετε σε ένα νέο σπίτι. Έχετε την επιλογή να αγοράσετε ένα έτοιμο ή να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας, όπως το θέλετε, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Το ίδιο συμβαίνει με ένα κοστούμι. Ή με τις διακοπές σας. Θα προτιμούσατε μία «πακετοποιημένη» λύση;

Στο παρελθόν, η ασφάλιση υγείας υπήρχε σε πακέτα. Η επιλογή για την αγορά ενός πακέτου ήταν εύκολη γιατί οι επιλογές ήταν περιορισμένες και προκαθορισμένες. Ωστόσο πολλοί ασφαλισμένοι δεν έπαιρναν τελικά αυτό ακριβώς που χρειάζονταν.

Κι αυτό γιατί, το custom made είναι πάντοτε καλύτερο. Κάθε προϊόν που φτιάχνεται από εσάς για εσάς, με τη βοήθεια του κατάλληλου συμβούλου, θα αποδειχθεί πιο χρήσιμο, πιο εύκολο στη χρήση, πιο ευχάριστο και κατάλληλο για να το κρατήσετε για μία ολόκληρη ζωή, από κάθε «έτοιμο» προϊόν.

Το ίδιο συμβαίνει και με την ασφάλιση υγείας. Με μία μόνο διαφορά. Ενώ συνήθως ένα προϊόν που «κόβεται και ράβεται» πάνω στις δικές σας ανάγκες είναι ακριβότερο από το έτοιμο, η ασφάλιση υγείας που διαμορφώνεται πάνω στις δικές σας ανάγκες, έχει την τιμή που εσείς θέλετε.

Πάνω σε αυτή τη λογική σχεδιάστηκε το σύστημα υγείας “bewell” της Interamerican και γι’ αυτό το λόγο είναι πρωτοποριακό.

Πως λειτουργεί η ασφάλιση υγείας “bewell”;

Τα πάντα για την υγείας σας περιλαμβάνονται σε 6 ενότητες καλύψεων, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε:

  • Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις
  • Επείγοντα περιστατικά.
  • Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα
  • Νοσηλεία μόνο από ατύχημα
  • Επιδόματα υγείας
  • Φάρμακα

Επιπλέον η κάθε ενότητα καλύψεων σας προσφέρει πρόσθετες επιμέρους επιλογές για να ρυθμίσετε το είδος και το ύψος των καλύψεων που σας χρειάζονται.

Αν θέλετε να μάθετε τι ταιριάζει σ’ εσάς, μιλήστε σήμερα με έναν πιστοποιημένο ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN!


Δείτε δύο πραγματικές περιπτώσεις, χαρακτηριστικές για τον τρόπο που αυτή η λύση μπορεί να σας βοηθήσει:

Πως αλλιώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει τα χρήματα που εξοικονομεί από το ασφάλιστρό της;

  • Προσθέτοντας την κάλυψη «Φροντίδα πριν και μετά τη νοσηλεία», που της καλύπτει ιατρικά έξοδα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση, αποθεραπεία σε Κέντρο Αποκατάστασης και νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι.
  • Επιλέγοντας για το συμβόλαιό της και το πρόγραμμα «Γιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις», μπορεί ώστε να παρακολουθεί τακτικά τους δείκτες της υγείας της και να καταλάβει έγκαιρα πιθανό πρόβλημα.
  • Μια ακόμα επιλογή για το συμβόλαιό της είναι το πρόγραμμα «Φάρμακα», ώστε να μπορεί να καλύπτει άνετα τη συμμετοχή της στα πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα.
  • Μπορεί τέλος να προσθέσει στο συμβόλαιό της το «Επίδομα σοβαρών ασθενειών», για να πάρει στο χέρι ένα ποσό που θα τη βοηθήσει να διατηρήσει την οικονομική συνέχεια της ζωής της, πέρα από ιατρικά έξοδα, καθώς πιθανότατα θα απέχει από την εργασία της για καιρό.

Αυτά είναι δύο μόνο ενδεικτικά παραδείγματα για τις δυνατότητες ευελιξίας που σας προσφέρει το σύστημα υγείας «bewell” από την INTERAMERICAN, με σεβασμό στις ανάγκες της υγεία σας, αλλά και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Αν θέλετε να μάθετε τι ταιριάζει σ’ εσάς, μιλήστε σήμερα με έναν πιστοποιημένο ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN!

Πως θα είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει τις κατάλληλες καλύψεις;

Η νέα ευρωπαϊκή Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) ορίζει συγκεκριμένη διαδικασία για την ενημέρωσή σας και διασφαλίζει ότι η πρόταση που θα σας παρουσιάσει ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος θα είναι κατάλληλη για εσάς.

– Ποιοι είναι οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες σας για την υγεία; Μήπως σας ανησυχούν οι παθήσεις που φέρνει το πέρασμα του χρόνου; Υπάρχει κάτι ανησυχητικό οικογενειακό σας ιστορικό; Ίσως σας θορυβεί η καθιστική ζωή, ή η πιθανότητα ενός τροχαίου.

– Σε περίπτωση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες υγείας, προτιμάτε το ιδιωτικό σύστημα υγείας ή το δημόσιο; Μήπως οι προτιμήσεις σας εξαρτώνται από την αιτία της νοσηλείας;

– Ποιες είναι οι τρέχουσες ασφαλιστικές σας καλύψεις; Έχετε κοινωνική ασφάλιση; Έχετε ομαδικό πρόγραμμα από την δουλειά σας;

Αυτά είναι μερικά μόνο θέματα που θα εξετάσετε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο. Κάθε απάντηση θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα πρόγραμμα που θα σας είναι απόλυτα χρήσιμο και συμβατό με τα οικονομικά σας.

Η ζωή προχωρά και φέρνει νέες ανάγκες.

Πώς θα σας καλύπτει το πρόγραμμά σας σε κάθε στάδιο της ζωής σας;

Σε όλη την ασφαλιστική αγορά, υπάρχουν ασφαλισμένοι οι οποίοι με το πέρασμα του χρόνου αναγκάζονται να αφήσουν το πρόγραμμά τους. Ο βασικός λόγος είναι οι αυξήσεις του ασφαλίστρου, για λόγους όπως παραδείγατος χάριν η αύξηση της ηλικίας.

Η διαχείριση του κόστους ενός ασφαλίστρου που ο ασφαλισμένος δεν μπορεί να αντέξει προσφέρει δύο επιλογές. Είτε ο ασφαλισμένος σταματά την ασφάλισή του, είτε έχει τη δυνατότητα της ενεργού διαχείρισης του κόστους, με τη βοήθεια του ασφαλιστικού του συμβούλου. Στην INTERAMERICAN θέλουμε οι ασφαλισμένοι μας να μπορούν να έχουν τη δεύτερη επιλογή, στην πράξη κι όχι απλά στη θεωρία.

Γι’ αυτό το “bewell” προσφέρει δυνατότητες προσαρμογών, ώστε το ασφάλιστρο να μείνει όσο το δυνατόν σταθερό στο χρόνο. Έτσι ο ασφαλισμένος μας κρατά το κεκτημένο του δικαίωμα στη ασφαλισιμότητά του και παράλληλα μπορεί να πληρώνει το ασφάλιστρό του.

Στην INTERAMERICAN είμαστε περήφανοι να δηλώνουμε πως με τη δουλειά μας αυξάνουμε το προσδόκιμο ζωής των ασφαλισμένων μας. Με ασφάλεια.

Γι’ αυτό, στο σύστημα υγείας “bewell” μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε όποιες καλύψεις θέλετε χωρίς να πρέπει να περάσετε από ασφαλιστικό έλεγχο.

Δείτε μερικά παραδείγματα:

#1. Για μία γυναίκα που ωριμάζει

Μία γυναίκα γύρω στα 30, η οποία επιθυμεί να κάνει παιδιά είναι λογικό να θέλει στο νοσοκομειακό της πρόγραμμα να έχει την κάλυψη επιδόματος τοκετού. Στην πορεία, όταν πια δε θα τη χρειάζεται, μπορεί να την αφαιρέσει. Τα χρήματα που κερδίζει έτσι, μπορεί να τα επενδύσει σε κάποια άλλη κάλυψη ή πρόγραμμα που θα την ενδιαφέρει περισσότερο ή απλά να τα εξοικονομήσει.

#2. Για έναν άνδρα που ωριμάζει

Ένας άνδρας που μεγαλώνει, είναι λογικό να ανησυχεί περισσότερο για περιστατικά καρδιάς ή καρκίνου. Καθώς το “bewell” είναι το μόνο πρόγραμμα στην Ελλάδα που, με τη χρήση του ασφαλιστικού του φορέα, μπορεί να έχει 100% κάλυψη σε περιστατικά καρδιάς, καρκίνου και εγκεφαλικού, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας που έχει επιλέξει για άλλα περιστατικά, μπορεί να αυξήσει το ποσό της συμμετοχής του, μειώνοντας σημαντικά το ασφάλιστρό του.

#3. Για κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει ξαφνικές οικονομικές δυσκολίες

Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί κάποια στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο και για οποιοδήποτε διάστημα, να δει τα οικονομικά του να μειώνονται. Στο πρόγραμμα νοσηλείας τους συστήματος υγείας “bewell” υπάρχει μία σειρά καλύψεων που μπορεί να προσαρμοστεί, ώστε να μη χάσει το πρόγραμμά του τη στιγμή που θα το χρειάζεται περισσότερο και μάλιστα δε θα μπορεί ο ίδιος να καλύψει τα κόστη της ιδιωτικής περίθαλψης. Ενδεικτικά, μπορεί να επιλέξει ένα μικρότερο δίκτυο νοσοκομείων, το οποίο όμως περιλαμβάνει όλες τις κλινικές που θα του είναι απαραίτητες. Μπορεί επίσης να επιλέξει την τρίκλινο δωμάτιο νοσοκομείου. Ή να αυξήσει λίγο τη συμμετοχή του. Ορισμένες καλύψεις έχουν φτιαχτεί για να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο περιορισμός τους στερεί ποιότητα και αποτελεσματικότητα στη διάγνωση και τη θεραπεία.

Σκοπός μας στο σύστημα υγείας “bewell” είναι να είστε και να νιώθετε πάντα καλά. 

Και το υπηρετούμε με κάθε δυνατό τρόπο.