Ζωή για τη ζωή σου!

Ας μιλήσουμε για ασφάλεια ζωής. Χωρίς ταμπού και “χτύπα ξύλο”.

 

ΖΩΗ. To πολυτιμότερό μας αγαθό. Οι στιγμές μας. Η επαφή μας με τους άλλους. Τα γέλια μας. Οι ώρες μας στο σπίτι, το γραφείο, το δρόμο, με φίλους και αγαπημένους. Τα πρωινά και τα βράδια μας. Οι δικοί μας άνθρωποι. Οι πολλοί και διαφορετικοί ρόλοι μας. Οι δυσκολίες και η καθημερινότητά μας. Η ανάγκη μας για λειτουργικότητα. Για επιλογές που μας διευκολύνουν στο σήμερα και εξασφαλίζουν το αύριο. Για να νιώθουμε ασφάλεια. Το πολυτιμότερό μας συναίσθημα.

Η ασφάλειας ζωής αφορά στην οικονομική εξασφάλιση των αγαπημένων προσώπων, σε ενδεχόμενη ξαφνική, ή πρόωρη απώλεια ζωής. Προορισμός του είναι να προστατεύσει την οικογένεια του ασφαλιζόμενου και να διατηρήσει την ποιότητα της ζωής της οικογένειάς του.

Εδώ είναι η στιγμή που χτυπάμε ξύλο.

Όσο και αν υποστηρίζουμε ότι δεν είμαστε προληπτικοί, όλοι κάποια στιγμή «χτυπάμε ξύλο», έστω και μία φορά στη ζωή μας. Γιατί; Για να ξορκίσουμε και να κρατήσουμε μακριά μας το «κακό».

Πιάνει όμως; Μένουμε μακριά από τις αναποδιές;      

Όχι. Κανενός η ζωή δεν είναι χωρίς προβλήματα. Κανενός η ζωή δεν είναι χωρίς ανάποδες. Είναι νόμος της ζωής η αναποδιά, είναι νόμος ζωής το απρόβλεπτο και το πρόβλημα.

Η ασφάλιση ζωής είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διευθετήσει κανείς τις υποχρεώσεις του και να διασφαλίσει το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάει, χωρίς να διαθέτει τα ανάλογα περιουσιακά στοιχεία. Έτσι, όσο κι αν όλοι θεωρούμε ότι σε εμάς «δεν θα τύχει», η ασφάλιση ζωής, αποτελεί το μοναδικό μέσο προστασίας, τόσο των περιουσιακών μας στοιχείων, όσο και των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Ειδικά όταν πρόκειται για προστασία οικογένειας, αυτό που εξασφαλίζει η ασφάλεια ζωής με έναν απόλυτο τρόπο, είναι η σιγουριά ότι τα παιδιά θα μπορέσουν να μεγαλώσουν με τις ανέσεις και τις επιλογές που θέλουν οι γονείς τους, ακόμα και αν οι τελευταίοι δεν είναι κοντά τους. Πρόκειται, για την πιο ανιδιοτελή πράξη αγάπης, καθώς φροντίζω τα παιδιά μου ή τους αγαπημένους μου, όχι μόνο όσο υπάρχω, αλλά συνεχίζω να τα φροντίζω ακόμα και όταν δεν υπάρχω. Υπάρχει άραγε τίποτα πιο σημαντικό;

4 σημαντικοί λόγοι για ασφάλεια ζωής

  • Δυνατότητα κάλυψης τρεχόντων εξόδων
  • Αποπληρωμή δανείων
  • Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
  • Κάλυψη των διδάκτρων σπουδών ανήλικων παιδιών της οικογένειας και άλλους σχετικούς τομείς, ώστε οι δικοί μας άνθρωποι να μπορούν να διατηρήσουν την ποιότητα ζωής που έχουν ανάγκη, αν χρειαστεί.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου!